Get to know our new team member: Hady

Maak kennis met ons nieuwe teamlid: Hady

Over mezelf

Hi! 💕 Ik ben Hady Denoyette, een 20-jarige studente marketing aan HoGent. De komende 11 weken zal ik deel uitmaken van het Folie à Trois team.

Tijdens mijn stage ligt de focus op alles wat met marketing en communicatie te maken heeft. Zoals social media, e-mailmarketing, blogposts en website management. Ook zal ik werken aan mijn bachelorproef rond Influencer Marketing.Waarom Folie à Trois?

Toen ik de mogelijkheid zag om stage te lopen bij Folie à Trois, was ik meteen enthousiast. De beschrijving paste helemaal bij mij! Persoonlijk besteed ik (iets te veel) tijd op social media en ben ik online actief. Ik hou van alles wat met mode, make-up en vooral sieraden te maken heeft.

Ik ben geïnteresseerd in alles wat met marketingcommunicatie te maken heeft: het creëren van trendy content die klanten aantrekt, maar ook brainstormen over een goede communicatiestrategie. Folie à Trois is een jong merk dat duidelijk actief bezig is met nieuwe trends, diversiteit, social media, etc. Perfect voor mij om veel te leren en mijn vaardigheden toe te passen! We kunnen gerust zeggen dat deze stage alles omvat wat ik leuk vind.Mijn dagelijks leven

Ik denk dat het inmiddels wel duidelijk is dat ik van mode en sieraden houd. Daarnaast hou ik veel van muziek en zul je me altijd zien met mijn koptelefoon op. In mijn vrije tijd zwem ik af en toe (leuk weetje: ik heb 6 jaar lang wedstrijden gezwommen) en breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden.

 

Terug naar blog
 • Bikini model on the beach in Greece with big flower statement earrings

  The 18 Studio x Folie à Trois

  Stel je een hoogzomershoot voor in Griekenland met het team van The 18 Studio. Zon, zee en prachtige sieraden - perfectie.

  The 18 Studio x Folie à Trois

  Stel je een hoogzomershoot voor in Griekenland met het team van The 18 Studio. Zon, zee en prachtige sieraden - perfectie.

 • Get to know our new team member: Hady

  Maak kennis met ons nieuwe teamlid: Hady

  Over mezelfHi! 💕 Ik ben Hady Denoyette, een 20-jarige studente marketing aan HoGent. De komende 11 weken zal ik deel uitmaken van het Folie à Trois team.Tijdens mijn stage ligt...

  Maak kennis met ons nieuwe teamlid: Hady

  Over mezelfHi! 💕 Ik ben Hady Denoyette, een 20-jarige studente marketing aan HoGent. De komende 11 weken zal ik deel uitmaken van het Folie à Trois team.Tijdens mijn stage ligt...

 • Sparkle & Shine: The Fabulous Journey of Jewelry Crafting

  Sparkle & Shine: The Fabulous Journey of Sierad...

  Hallo daar, sieradenliefhebbers! Ooit afgevraagd hoe die prachtige edelstenen van rauw gaan Materiaal voor adembenemende accessoires? Maak je klaar om te duiken in de blitse wereld van sieraden maken met...

  Sparkle & Shine: The Fabulous Journey of Sierad...

  Hallo daar, sieradenliefhebbers! Ooit afgevraagd hoe die prachtige edelstenen van rauw gaan Materiaal voor adembenemende accessoires? Maak je klaar om te duiken in de blitse wereld van sieraden maken met...

1 van 3