Meet our newest team-member! - Yana Habets

Maak kennis met ons nieuwste teamlid! - Yana Habets

Over mij
Hi! Leuk je te ontmoeten 💕

Ik zal me even aan je voorstellen: Ik ben Yana Habets, een 22-jarige International Business student uit Maastricht. De komende 18 weken mag ik mezelf een trots lid van het Folie à Trois team noemen.

Gedurende mijn tijd hier zal ik me voornamelijk bezig houden met alles wat te maken heeft met marketing en communicatie voor het merk. Daarnaast werk ik de komende 18 weken aan mijn bachelorscriptie en hoop ik het merk goed te kunnen helpen.Waarom Folie à Trois
De laatste jaren heb ik een echte bewondering ontwikkeld voor mode, accessoires en sieraden. Laten we het de fasion-industrie noemen 😉. Ik begon me te verdiepen in de laatste trends en deelde deze op mijn socials. Dus toen ik hoorde dat ik voor een periode van 18 weken stage moest lopen was het voor mij heel duidelijk; ik wilde 2 van mijn grootste passies combineren: marketing en fashion!

Toen ik voor het eerst de vacature van Folie à Trois zag, werd ik meteen enthousiast. Wat een authentiek, trendy, jong en ambitieus bedrijf! Toen ik geselecteerd werd voor een interview en kennis mocht maken met de teamleden van het merk, was er voor mij geen twijfel meer mogelijk. Ik wilde deel uitmaken van dit bedrijf!
Wat ik naast mijn stage doe
Zoals ik al aangaf ben ik gek op alles wat met mode te maken heeft. Helaas voor mij leidt dit ook tot veel shoppen.

Fun fact: naast mijn shopverslaving ben ik ook een echte sportliefhebber. Ik voetbal en tennis, ik loop graag hard (maar niet bij koud weer) en ik ga graag naar de sportschool.

Hoewel bovenstaande feiten het tegendeel bewijzen, vind ik het ook heerlijk om 's avonds met mijn familie of vriendje series te kijken terwijl ik in mijn eentje een hele zak chips eet 😎.This or That
Laten we eens kijken naar mijn favourites 🤍

Terug naar blog
 • Sparkle & Shine: The Fabulous Journey of Sierad...

  Hallo daar, sieradenliefhebbers! Ooit afgevraagd hoe die prachtige edelstenen van rauw gaan Materiaal voor adembenemende accessoires? Maak je klaar om te duiken in de blitse wereld van sieraden maken met...

  Sparkle & Shine: The Fabulous Journey of Sierad...

  Hallo daar, sieradenliefhebbers! Ooit afgevraagd hoe die prachtige edelstenen van rauw gaan Materiaal voor adembenemende accessoires? Maak je klaar om te duiken in de blitse wereld van sieraden maken met...

 • The must-have Samsung phone case

  Het must-have Samsung telefoonhoesje

  De afgelopen maanden is er een enorme vraag geweest naar Samsung hoesjes. We hebben naar onze klanten geluisterd en hard gewerkt om de perfecte hoesjes te creëren.Onze hoesjes met bijpassende...

  Het must-have Samsung telefoonhoesje

  De afgelopen maanden is er een enorme vraag geweest naar Samsung hoesjes. We hebben naar onze klanten geluisterd en hard gewerkt om de perfecte hoesjes te creëren.Onze hoesjes met bijpassende...

 • Folie à Trois x The Oscars 2023

  Folie à Trois x De Oscars 2023

  Nu de Oscars 2023 is gepasseerd, is het onze beurt om op te wijzen of favoriete uiterlijk, en welke look compleet is zonder een finishing touch van sieraden. We hebben...

  Folie à Trois x De Oscars 2023

  Nu de Oscars 2023 is gepasseerd, is het onze beurt om op te wijzen of favoriete uiterlijk, en welke look compleet is zonder een finishing touch van sieraden. We hebben...

1 van 3